Lasten vaatteet Voimmeko auttaa sinua?
Shoppaile merkeittäin
 Missy Mom on kahden nuoren naisvaatesuunnittelijan perustaman yrityksen vaatemerkki. M.I.S.U. Design Ay on perustettu vuoden 2004 syksyllä ja keväästä 2005 lähtien olemme suunnitelleet ja tuottaneet Missy Mom -tuotemerkillä muodikkaita äitiysvaatteita.

Missy Momin perusajatuksena oli tuoda markkinoille vaihtoehto muodottomille ja vanhanaikaisille, säkkimäisille äitiysvaatteille. Yrityksen perustamisen aikana äitiysvaatemuoti ei vastannut nykyaikaisen naisen tarpeisiin. Halusimme, että myös raskauden aikana olisi oikeus nauttia miellyttävistä ja kauniista vaatteista, jotka näyttävät ulospäin normaaleilta ja muodikkailta. Raskauden ei tulisi olla esteenä tälle.

Pian kehitimme äitiysvaatteiden rinnalle oman imetysmalliston, jonka kysyntä on yllättänyt meidät iloisesti. Imetysmalleissamme sovellamme samaa ideologiaa kuin äitiysvaatteissamme eli pyrimme mallien kauneuteen, muodikkuuteen ja toimivuuteen.

Vuoteen 2007 saakka Missy Momin tuotanto tehtiin suurelta osin Virossa tehtaalla, mutta pienien kappalemäärien takia tuotanto oli kuitenkin kannattavampaa siirtää Suomeen. Nykyisin Missy Momin tuotteet ommellaan pientuotantona Suomessa. Näin malliston nopeatempoinen vaihtuminen ja mallien monimuotoisuus voidaan taata.

Pystymme myös tarkkailemaan paremmin tuotteidemme laatua sekä mallien toimivuutta käytössä. Omavarainen tuotanto on myös mahdollistanut kokovalikoiman laajentamisen koosta 32 kokoon 60 saakka. Olemme myös pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme erikoisempia äitiysmalleja kuten viime keväänä lanseeratut äitiyshääpuvut.
Tuoteryhmä:
Kaikki
Alennetut
Koko:
Kaikki
36
38
40
42
44
46
Näytä tuotteet:
1 - 9
© 2013 Hoplaa Oy
Kaaronojantie 1
60800 Ilmajoki
ALV 2378373-0

Puh +358 40 5923060
EMail: info[at]hoplaa.fi
Olemme avoinna
TO-PE 12-17
LA-SU 12-15Suomen Verkkomaksut