Tarvikkeet Voimmeko auttaa sinua?
Shoppaile merkeittäinMyllymuksut Oy on vankasti suomalainen, monipuolinen tekstiilituotteiden parissa toimiva yritys. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa.

Myllymuksut aloitti aktiivisen liiketoiminnan vuonna 2004. Yritys aloitti yhden työntekijän voimin, nyt yritys työllistää useampia työntekijöitä. Vuonna 2008 toimitusjohtaja Johanna Putkonen sai Juupajoen Vuoden Yrittäjä -kunniamaininnan.

Myllymuksut sai Allergiatunnuksen keväällä 2009. Myllymuksut Oy:n kangasvaipat, liivinsuojat ja kankaiset terveyssiteet ovat saaneet Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Allergiatunnusta ei ole aiemmin myönnetty millekään vastaaville kangastuotteille Suomessa. Allergiatunnus on puolueettomasti tutkituille ja turvallisiksi todetuille tuotteille myönnetty luotettavuuden osoitus. Allergiatunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hausteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.

Avainlippu viestii paitsi suomalaisuudesta myös tuotteen valmistajan arvoista. Kuluttajan näkökulmasta Avainlippu on vastuullinen valinta, sillä se tuo työtä Suomeen.

Näytä tuotteet:
1 - 0

             
             
             
© 2013 Hoplaa Oy
Kaaronojantie 1
60800 Ilmajoki
ALV 2378373-0

Puh +358 40 5923060
EMail: info[at]hoplaa.fi
Olemme avoinna
TO-PE 12-17
LA-SU 12-15Suomen Verkkomaksut