Tuki ja informaatio
Tukityökalut
Tavaroiden toimitus

Mikäli tuote on varastossamme, toimitamme tilaukset 1-4 arkipäivän kuluessa asiakkaille. Toimitamme tilaukset kirjeinä, maksikirjeinä ja paketteina niiden koon ja painon mukaan. Voit noutaa paketin postista postitoimipaikastasi yleensä 2-3 arkipäivän kuluessa. Jos tuote mahtuu kirjeeseen tai maksikirjeeseen, se tulee suoraan postilaatikkoosi.

Toimitustapamme sekä niiden hinnat
Nouto myymälästä 0.00€
Postirahti 2.90€

Ennakkotilauksissa suoritamme tavaran tilaamisen ennakkotilauksen loppumisen jälkeen. Saamme ennakkotilaustuotteet toimittajasta riippuen 1-2 viikon kuluttua ennakkotilauksen päättymisestä. Postitamme ennakkotilaustuotteet samana päivänä kun ne saapuvat liikkeeseemme.

Maksaminen

Tilaus maksetaan ennakkoon joko suoraan verkkopankissa, Luottokunnan tarjoamien maksutapojen avulla, Hoplaa Oy:n tilille tilauksen yhteydessä sähköpostilla tulevalla viitteellä ja tilinumerolla tai Klarnan tarjoamilla lasku / osamaksu vaihtoehdoilla. Mikäli laskun tiedot katoavat ne voi pyytää uudestaan sähköpostilla osoitteesta info[ät]hoplaa.fi. Tilaus käsitellään ja toimitetaan maksusuorituksen varmennuttua. Maksusuoritusta odotetaan maksimissaan 4 pankkipäivää. Käytämme verkkopankkimaksuissa Suomen Verkkomaksut Oy:n tarjoamaa palvelua, josta kerrotaan tarkemmin alla.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Hoplaa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Hoplaa vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Palautukset / Reklamaatiot

Asiakkaalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa eli vaatteen tulee olla käyttämätön, pesemätön ja puhdas. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa jos se on ollut sellaisessa. Myös mahdollisten tuotelappujen tulee olla edelleen kiinni. Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi lue huolellisesti tuotetiedot ja kysy rohkeasti meiltä neuvoa sähköpostitse info[ät]hoplaa.fi tai soittamalla numeroon 040-5923060. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuvista postikuluista.

Ilmoitathan vaihdoista ja palautuksista aina etukäteen sähköpostiviestillä osoitteeseen info[ät]hoplaa.fi. Kirjoita aiheeksi palautus ja ilmoita palautuksen syy, yhteystietosi ja tilinumero.

Kauppahinta palautetaan asiakkaalle seitsemän (7) päivän sisällä saatuamme palautetun tuotteen alkuperäiskunnossa. Palautus lähetetään osoitteeseen HOPLAA Kaaronojantie 1 60800 Ilmajoki. Kuoreen/pakettiin kirjoitetaan ´asiakaspalautus´.

Mikäli sinulle on epähuomiossa toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., ilmoita asiasta meille kohtuullisessa ajassa joko sähköpostitse osoitteeseen info[ät]hoplaa.fi tai soittamalla numeroon 040-5923060. Virheellinen toimitus voidaan palauttaa samalla tavalla kuin palautukset. Palauttaminen tapahtuu vasta reklamaation tekemisen jälkeen. Maksu suoritetaan, kun palautettava tuote on saatu takaisin ja todettu alkuperäisessä kunnossaan olevaksi.

© 2013 Hoplaa Oy
Kaaronojantie 1
60800 Ilmajoki
ALV 2378373-0

Puh +358 40 5923060
EMail: info[at]hoplaa.fi
Olemme avoinna
TO-PE 12-17
LA-SU 12-15Suomen Verkkomaksut