Hoplaan Kirppis Ohjeet myyntipöydän varaajalle

HINNASTO

20€/viikko (5 myyntipäivää, liike auki TI-LA).
38€/2 viikkoa
65€/4 viikkoa

Voit vuokrata paikan myös päiväksi tai kahdeksi, jolloin vuokrahinta on 5€/päivä. Myyntijakso voi alkaa mistä viikonpäivästä tahansa (ei SU/MA) ollen 1 viikon mittainen. Jos haluat vuokrajaksosi loppuun lisäpäiviä, päivähinta on 4€. Hoplaan eteisessä on lisäksi tilaa isommille myytäville esim. lastenvaunuille ja pyörille, näissä tapauskohtainen hinnoittelu tavaran koon mukaan. Jos joudumme tyhjentämään myyntipaikkasi, veloitamme siitä 10€

PAIKAN VARAAMINEN

Voit varata paikan joko soittamalla (040-592 3060), käymällä Hoplaassa tai lähettämällä s-postia info(at)hoplaa.fi. Paikkamaksu tulee maksaa aina etukäteen, viimeistään silloin, kun tuot tuotteesi myyntiin. Säilytä aina maksukuittisi, sitä esittämällä tilitämme sinulle myyntisi.

Varaa paikkasi ajoissa, mieluiten 2-3 päivää aikaisemmin kuin olet aikeissa aloittaa myymisen. Myyntijakso voi alkaa mistä viikonpäivästä tahansa, ja jos myyntijaksoa haluaa jatkaa, tulee siitä ilmoittaa pari päivää ennen jakson loppumista. Jos myyjä ei ole määräpäivänä tyhjentänyt paikkaansa, henkilökunnan suorittama tyhjennys maksaa 10€. Summa vähennetään myyjän myynneistä.

HINNOITTELU

Paikkanumeron saatuasi voit hinnoitella tuotteet Hoplaan kirppiksen omilla hintalapuilla (ei omia lappuja). Hintalappuja voit tulostaa itse nettisivuiltamme [lataa tästä] tai ostaa hintalappu-arkkeja liikkeestä a´1,00€.

Merkitse hintalappuun selkeästi paikkanumero, tuotteen nimi(esim. siniset housut), koko sekä hinta. (Liike säilyttää hintalappusi joiden perusteella saat myyntitilityksesi.) Tarkistathan aina käydessäsi, että hintalaput ovat paikoillaan, ilman lappuja olevia tuotteita emme voi myydä. Hintalaputtomat tuotteet kerätään kassalle löytötavaralaatikkoon, joita säilytetään 2 viikkoa. Tämän jälkeen tavarat siirtyvät kirpputorin omaisuudeksi. Uuden tavaran ALV:sta myyjä vastaa itse.

Jos haluat muuttaa tuotteen hintaa, tee aina uusi hintalappu, korjailtuja hintalappuja ei hyväksytä kassalla. Hintalaput voi kiinnittää hakaneulalla, nuppineulalla, maalarinteipillä tai voit lainata liikkeen tekstiilipistoolia (1€).

Kirppiksellä ei saa myydä aikuisviihdettä, tupakkaa, alkoholia, lääkkeitä, aseita, teräaseita, elintarvikkeita, piraattituotteita, myrkyllisiä aineita. Jos näitä tuotteita havaitaan, ne poistetaan myynnistä. Ethän myöskään tuo myyntiin rikkinäisiä tai likaisia tuotteita. Jos tuotteessa kuitenkin on jokin vika, siitä pitää mainita hintalapussa.

Tuo myyntiin vain CE-hyväksyttyjä ja sähköturvallisia laitteita. Myyjä on vastuussa myyntipaikan vuokra-ajan tavaroistansa ja kaikista niihin liittyvistä vastuista. Tuotteiden aiheuttamista vahingoista vastaa myyntipaikan vuokraaja.

Huom! Hoplaa ei vastaa varastetuista tai kadonneista tavaroista, tavaroiden tuhoutumisesta tulipalon/vesivahingon/murron/ilkivallan tai vahingonteon yhteydessä. Voit tuoda tuotteesi myyntiin vuokra-ajan alkamispäivänä heti liikkeen aukeamisaikaan (klo. 10.00).

MYYNTIPAIKKA

Älä ahda myyntipaikkaasi liian täyteen, koska tavarat voivat levitä lattialle/naapurin myyntipaikalle. Tavarasi eivät saa ulottua pöydästä käytävän puolelle. Paikka ei myöskään ole houkutteleva, jos se on liian täynnä. Myyntipaikan vuokraaja on vastuussa oman myyntipaikkansa siisteydestä, kannattaa siis poiketa järjestelemään/lisäämään tavaraa myyntijakson aikana useasti.

Kaikenlaisten nastojen, ruuvien ja naulojen kiinnitys myyntipaikkoihin on ehdottomasti kielletty.

Tavaroiden laittaminen lattialle on ehdottomasti kielletty! Myös omien tavaroiden levittäminen tyhjille myyntipaikoille on kiellettyä ja jos levittäytyminen on tahallista, perimme siitä viikkovuokran (20€), joka vähennetään myynneistä.

PÖYDÄN TYHJENNYS & TILITYS

Tule tyhjentämään paikkasi vuokrajaksosi viimeisenä päivänä viimeistään tunti ennen sulkemisaikaa. Ilmoita tyhjennyksestä aina ensin kassalle. Huom! Ellei pöytää ole tyhjennetty vuokrajakson loputtua, veloitamme 10€ paikan tyhjennyksestä (vähennetään myynnistä). Tilitys suoritetaan vasta, kun myyjä tulee hakemaan myymättä jääneet tavarat. Kun olet tyhjentänyt paikkasi ja esität maksukuittisi, käymme yhdessä läpi myynnin (hintalaput), mahdolliset virheet tms. tulee mainita tässä tilanteessa.

Tilitämme sinulle kertyneet myynnit pankkitilillesi (jätä tilinumerosi viimeistään tyhjennettyäsi myyntipaikkasi) vuokrajakson päättymispäivää seuraavana arkipäivänä. Tilitykset maksetaan Säästöpankista, huomioithan tämän, jos tilisi on muussa pankissa.

YLEISTÄ

Jos huomaat kirpputorin tiloissa jotain asiaankuulumatonta (esim. mahdollinen varakaus/hintahuijaus), ilmoita tästä heti kassalle. Ilmoitamme varastamisesta ja hintalappujen vaihtamisesta aina poliisille. Henkilö saa myös porttikiellon kirpputorillemme.

Jos toisen omaisuutta rikkoutuu, olet korvausvelvollinen.

Hoplaasta löytyy myös leikkinurkkaus, kahvila, WC sekä Hoplaa liike, jossa myydään uusia lasten -ja naistenvaatteita, leluja, pelejä ja kodin sisustusta. Tervetuloa!

© 2013 Hoplaa Oy
Kaaronojantie 1
60800 Ilmajoki
ALV 2378373-0

Puh +358 40 5923060
EMail: info[at]hoplaa.fi
Olemme avoinna
TO-PE 12-17
LA-SU 12-15Suomen Verkkomaksut